Ajankohtaista

URISAN® Prosta

Ainutlaatuinen yhdistelmä – kurpitsansiemen ja sahapalmu samassa valmisteessa. Urisan® Prosta tabletteja suositellaan yli 40-vuotiaille miehille ja naisille.

Magnesia Marine merimagnesium

Sisältää luonnollista Aquamin™ Mg -magnesiumyhdistettä, joka valmistetaan Irlanninmerestä peräisin olevasta merivedestä. Aquamin™ merimagnesium sisältää magnesiumin lisäksi pieniä määriä 72:ta mereen liuennutta mineraalia, jotka toimivat synergiassa magnesiumin kanssa ja tehostavat sen toimintaa elimistössä. Aquamin™ Mg -magnesiumhydroksidi liukenee hyvin mahan happamuudessa, liukoisuus lähes 90 %.

Muistin tueksi Vitacell® Memo

Sisältää tehoaineena viinirypäleestä ja kanadanmustikasta eristettyä Memophenol™ – uutetta, joka edistää aivojen mikroverenkiertoa ja uusien hermosolujen muodostumista. Memophenol™ -uutteen pienikokoiset flavonoidit ja katekiinit tutkitusti imeytyvät tehokkaasti sekä läpäisevät veri-aivoesteen ja vaikuttavat aivojen kognitiivisiin toimintoihin. Vitacell® Memo – valmistetta suositellaan muistin tueksi sekä lisäämään vireyttä erityisesti ikääntyville ja stressaantuneille.