Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuus on kokonaisvaltaista ja laaja-alaista

Vastuullisuus on yksi Hankintatukun liiketoiminnan lähtökohdista. Se tarkoittaa konkreettisia tekoja raaka-aineiden vastuullisesta hankinnasta aina asiakastyytyväisyyden varmistamiseen asti. Ravintolisien valmistajana meille on erityisen tärkeää tuotteiden laadun ja turvallisuuden varmistaminen koko tuotteen elinkaaren ajan tutkimus- ja kehitysvaiheesta valmistukseen ja käyttöön asti.

Vastuullisuus tarkoittaa alan lainsäädännön noudattamisen lisäksi kestävän kehityksen periaatteiden noudattamista. Ajatuksena on vastuu taloudellisista ja sosiaalisista vaikutuksista sekä ilmastosta ja ympäristöstä kaikissa arvoketjun vaiheissa.

Olemme määritelleet yrityksellemme vastuullisuusperiaatteet, jotka linjaavat yleiset suuntaviivat työntekijöidemme työlle.

Vastuullisuustyön kehittämiseksi ja tavoitteiden seuraamiseksi olemme laatineet vastuullisuusohjelman, joka perustuu Hankintatukun odotuksiin ja toimintaympäristön megatrendeihin. Olemme valinneet neljä meille tärkeää vastuullisuusteemaa, joihin vastuullisuusohjelmamme pohjautuu: edistämme terveyttä. huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, toimimme kestävällä tavalla ja tuotamme yhteiskunnallista hyvinvointia.

Tutustu Hankintatukun vastuullisuusraporttiin tästä.