Hankintatukku Oy

Hankintatukku Oy on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. Olemme valmistaneet ravintolisiä eri muodoissa – tabletteja, kapseleita, uutteita ja muita nestemäisiä valmisteita jo 35 vuoden ajan. Hankintatukun toiminnan perustana on ravitsemustieteellinen ja biokemiallinen luonnonaineisiin erikoistunut asiantuntemus. Lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa luonnonläheisessä ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

Vitamiineja, kivennäisaineita, fytoterapeuttisia valmisteita sekä kosmetiikkaa

Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan hyvin monenlaisia ravintolisiä. Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet, fytoterapeuttiset valmisteet sekä kosmetiikka.

Hankintatukun parasta osaamisen aluetta on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Yritys valmistaa myös ns. kovia kapseleita sekä uutteita ja muita nestemäisiä valmisteita sekä kosmetiikkaa. Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan ja Fosfoser Memory ovat esimerkkejä Hankintatukun laadukkaista tuotemerkeistä.

Yrityspalkinnot

Vuonna 1988 Kauppa- ja teollisuusministeriö myönsi Hankintatukku Oy:lle yrittäjäpalkinnon yrittäjähenkisyydestä, innovatiivisuudesta ja useita eri tieteenaloja hyödyntävästä lähestymistavasta. Myöhemmin Hankintatukku Oy sai ”Vuoden 2005 uusmaalainen tuotannollinen yritys” -palkinnon.

Alan markkinajohtaja myös viennissä vahva

Hankintatukku Oy on vakiinnuttanut asemansa Suomen yhtenä johtavana ravintolisien ja rohdosvalmisteiden valmistajana ja markkinoijana. Yritys on myös viennissä vahva. Tuotteita viedään yli 30 maahan Euroopassa ja Aasiassa.

Hankintatukku Oy:n toiminnassa yhdistyvät vankka tieteellinen asiantuntemus, innovatiivisuus ja asiakaslähtöisyys, mistä on osoituksena laaja ja asiantunteva niin kotimainen kuin ulkomainen asiakaskunta.