Hankintatukku Oy – merkittävä suomalainen ravintolisien valmistaja

Hankintatukku on ravintolisien merkittävimpiä suomalaisia valmistajia. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1982 lähtien. Hankintatukun toiminnan perustana on vankka asiantuntemus sekä innovatiivinen lähestymistapa uusien tuotteiden kehittämisessä. Keskeisin tuotantolaitoksemme, lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa puistomaisessa ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

Vitamiineja, kivennäisaineita, fytoterapeuttisia valmisteita sekä kosmetiikkaa

Hankintatukun Karkkilan tehtailla valmistetaan monentyyppisiä ravintolisiä. Parasta osaamisen aluettamme on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Myös kovat kapselit, uutteet ja muut nestemäiset valmisteet kuuluvat tuotanto-ohjelmaamme

Merkittäviä tuoteryhmiä ovat vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, vatsan hyvinvointivalmisteet sekä fytoterapeuttiset tuotteet. Valmistamme myös kosmeettisia valmisteita.

Hankintatukulla on useita laadukkaita tuotemerkkejä, kuten Piimax, Calcia, Magnesia, Vitatabs, Vivania, Evonia, Bodyflex, Remasan, Urisan, Fosfoser Memory ja Vitaali.

 

 

Yrityspalkinnot

Vuonna 1988 Kauppa- ja teollisuusministeriö myönsi Hankintatukku Oy:lle yrittäjäpalkinnon yrittäjähenkisyydestä, innovatiivisuudesta ja useita eri tieteenaloja hyödyntävästä lähestymistavasta. Myöhemmin Hankintatukku Oy sai ”Vuoden 2005 uusmaalainen tuotannollinen yritys” -palkinnon.

Vahva myös viennissä

Hankintatukku on vakiinnuttanut asemansa Suomen yhtenä johtavana ravintolisien ja rohdosvalmisteiden valmistajista ja markkinoijista. Vientiä on yli 30 maahan Euroopassa ja Aasiassa.