Olemme suomalainen ravintolisiin erikoistunut lääketehdas

Hankintatukku Oy on suomalainen ravintolisiin erikoistunut lääketehdas.

Helmikuun 5. päivänä vuonna 1982 toimintansa aloittanut Hankintatukku Oy on tablettien, kapseleiden, uutteiden ja nesteiden suurin suomalainen valmistaja. Hankintatukun toiminnan perustana on ravitsemustieteellinen ja biokemiallinen luonnonaineisiin erikoistunut asiantuntemus. Lääketehdas sijaitsee Karkkilassa puhtaassa luonnonläheisessä ympäristössä muusta teollisuudesta erillään.

Tabletteja, kapseleita, uutteita ja muita nestemäisiä tuotteita sekä luonnonkosmetiikkaa

Hankintatukku Oy valmistaa ravintolisiä ja rohdosvalmisteita yli 400 eri tuotenimikkeellä. Tuoteryhmiä ovat mm. vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, rasvahappo- ja öljyvalmisteet, painonhallinta- ja vatsan hyvinvointivalmisteet, fytoterapeuttiset tuotteet, lääkelain alaiset kasvirohdosvalmisteet sekä luonnonkosmetiikka.


Hankintatukun parasta osaamisen aluetta on erilaisten ja monipuolisten tablettien tuotanto. Yritys valmistaa myös kovia kapseleita, uutteita ja muita nestemäisiä valmisteita sekä luonnonkosmetiikkaa. Piimax, Calcia, Vitatabs, Magnesan, Vitamar, Fosfoser Memory, Remasan, Urisan, Evonia ja Vivania ovat esimerkkejä Hankintatukun laadukkaista tuotemerkeistä.

Alan markkinajohtaja myös viennissä vahva

Hankintatukku Oy on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana ravintolisien ja rohdosvalmisteiden tuottajana ja markkinoijana. Yritys on myös viennissä vahva. Tuotteita viedään noin 50 maahan viiteen eri maanosaan: Eurooppaan, Aasiaan, Afrikkaan, Pohjois- ja Etelä- Amerikkaan.

Hankintatukku Oy:n toiminnassa yhdistyvät vankka tieteellinen asiantuntemus, innovatiivisuus ja asiakaslähtöisyys, mistä on osoituksena laaja ja asiantunteva niin kotimainen kuin ulkomainen asiakaskunta.

 

Yrityspalkinnot

Vuonna 1988 Kauppa- ja teollisuusministeriö myönsi Hankintatukku Oy:lle yrittäjäpalkinnon yrittäjähenkisyydestä, innovatiivisuudesta ja useita eri tieteenaloja hyödyntävästä lähestymistavasta. Myöhemmin Hankintatukku Oy sai "Vuoden 2005 uusmaalainen tuotannollinen yritys" -palkinnon.