« Takaisin

Vitamar Krilli

Krilliöljykapselit

 

  • Ravintolisä
  • Ekologinen ja luonnollinen Omega-3 rasvahappojen lähde
  • Krillit puhtaista Etelämantereen vesistä ECO-Harvesting-pyyntimenetelmällä
  • Omega-3 rasvahapot fosfolipideihin sitoutuneina ihmiskeholle tutussa muodossa
  • EPA, DHA, fosfolipidit, koliini ja astaksantiini


Ainesosat:
SuperbaTM krilliöljy, Liivate* (naudasta), Kosteudensäilyttäjät E 420 ja E 422, Aromiaineena etyylivanilliini* *kapselin kuori

Vuorokausiannos 2 kaps. sisältää:
SuperbaTM krilliöljyä (Euphausia superba) 1180 mg
jossa  
Fosfolipidejä 660 mg
Omega-3 rasvahappoja
       318 mg
josta  
-EPA 177 mg
-DHA 82,5 mg
Koliinia 82,5 mg
Astaksantiinia

100 µg


Annostus:
 2 kapselia päivässä. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jostain syystä heikentynyt. Ei sovellu äyriäisallergisille.

* Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Pakkauskoko: 60 kaps./43 g

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

  • Uuden sukupolven Omega-3 valmiste, jossa Omega-3 rasvahapot ovat ihmiskeholle tutussa muodossa. Krilliöljyssä Omega-3 rasvahapot ovat sitoutuneina fosfolipideihin, jolloin ne ovat helpommin elimistön hyödynnettävissä kuin kalaöljyn rasvahapot. Fosfolipideihin sitoutuneet Omega-3 rasvahapot löytävät tiensä solukalvoihin helpommin kuin kalaöljyn glyseroliin sitoutuneet rasvahapot.
  • Krilliöljyn etu on, että se ei aiheuta kalan makuisia röyhtäyksiä eikä siitä tule kalan jälkimakua. Valmiste soveltuu Omega-3 rasvahappojen lähteeksi kala-allergisille, mutta ei sovellu äyriäisallergisille.
  • Krilliöljyn sisältämä koliini edistää rasva-aineenvaihduntaa. Astaksantiini on antioksidantti, joka estää krilliöljyn rasvahappoja hapettumasta (härskiintymästä) ja antaa öljylle punertavan värin.
  • Vitamar Krilli 500 mg -kapselit sisältävät puhtaiden Etelämantereen vesien etelänkrilleistä (Euphasia superba) peräisin olevaa SuperbaTM krilliöljyä. Norjalainen Aker BioMarine valvoo krillien ekologista pyyntiä ja krilliöljyn tuotantomenetelmää alusta loppuun. Tarkkaan säädelty ja valvottu pyynti- ja tuotantoprosessi takaa krilliöljyn ekologisuuden, korkean laadun ja puhtauden.
  • Krilli on pieni äyriäinen, joka elää valtameressä valtavina parvina ja kuuluu eläinplanktoniin. Se on Eteläisen Jäämeren ekosysteemissä tärkeä eliöryhmä. Krilliä arvioidaan olevan biomassaksi laskettuna kaksi kertaa niin paljon kuin ihmisiä. Krilliöljy on ekologinen ja puhdas Omega-3 rasvahappojen lähde. Runsaan biomassan ja tarkkaan säädellyn ja valvotun pyynnin vuoksi ylipyynnin vaaraa ei ole, ja onhan krilli ravintoketjussa alempana kuin kalat. 

Tulosta sivu Tulosta sivu